Tümsiad'dan 'Etkili Konuşma Ve Hitabet' Semineri

Osmaniye'de Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Tümsiad) tarafından 'Etkili Konuşma...

Osmaniye'de Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Tümsiad) tarafından 'Etkili Konuşma ve Hitabet' konulu seminer düzenlendi.

Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yunus Kaplan’ın konuşmacı olduğu seminere, Tümsiad üyeleri ve davetliler katıldı. Etkili bir konuşmanın, yıkıcı değil yapıcı olması gerektiğini vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Kaplan, hazırlıklı konuşmanın önemine vurgu yaptı.

Yunus Emre, Aristo, Mevlana gibi birçok söz üstadının cümlelerini hatırlatan Kaplan, “Dil sevgidir, dil sevgilidir. Sevgi ve sevgiliye gösterdiğimiz özeni dile de gösterelim. Çünkü dil sevgililerin en sadık olanıdır.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Seminer sonunda Yrd. Doç. Dr. Yunus Kaplan’a katkılarından dolayı Tümsiad Başkanı Murat Özkardeş tarafından bir plaket takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz