Tümsiad’dan Gso’ya Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve Yönetim Kurulu Üyeleri...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Geçtiğimiz gülerde yapılan seçimlerle yeniden GSO Başkanı olan Adil Konukoğlu’nu tebrik eden TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici, TÜMSİAD olarak GSO’nun tüm projelerinde yanlarında olduklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının dayanışması ile Gaziantep’in çözülemeyecek sorununun olmadığını söyleyen Çekici, her alanda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ise destek mesajlarından dolayı TÜMSİAD’a teşekkür ederken bu tür görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu, görev süreleri içinde bayrağı daha ileri noktalara taşımayı amaçladıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: