Tümsiad’dan Nazilli Ticaret Odası’na Tebrik Ziyareti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi yönetim kurulu, Nazilli Ticaret Odası’nın yeni...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi yönetim kurulu, Nazilli Ticaret Odası’nın yeni yönetimine tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Nazilli Ticaret Odası binasında gerçekleşen ziyarette TÜMSİAD yönetim kurulu ve Nazilli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, yönetim kurulu olarak ticaretin içinden geldiklerini ve üye odaklı bir çalışma dönemi planladıkları vurgu yaparak, “Oda olarak her şeyden önce daha geniş bir hizmet binasına ihtiyaç duyuyoruz ve bu ortama kavuşmak için hemen çalışmalara başladık. Oturduğumuz koltukların hizmet mercileri olduğunun bilincindeyiz. Nazilli ticari hayatının bu gün bulunduğundan daha ileri konumlara taşınması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

TÜMSİAD yönetim kurulu adına söz alan Mimar Nusret Ünal da, “Dernek olarak öncelikle Nuri ARSLAN ve yönetim kurulunu kutluyor, muvaffakiyetler diliyoruz. Nazillimiz Anadolu daki bir çok ilden nüfusça ve ticari olarak daha potansiyelli durumda. Yeni yönetim kurulunun bu potansiyeli daha ileri taşımasını diliyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak elimizdeki fizibilitesi yapılmış projelerimizi odamızın hizmetine sunmaktan kıvanç duyarız” diye konuştu.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret programının sonunda Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, TÜMSİAD’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜMSİAD Aydın Şubesine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: