Tümsiad’dan Rektör Karaaslan’a Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kütahya Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Dumlupınar Üniversitesi...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kütahya Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr. Ahmet Karaaslan’ı makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD Kütahya Şube Başkanı Yakup Sağlam, TÜMSİAD Kütahya Şubesi olarak nezaket ziyaretlerinde bulduklarını belirterek TÜMSİAD ve Kütahya Şubesi çalışmaları ve gerçekleştirmek istedikleri projeler konusunda bilgi verdi.

Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan TÜMSİAD Kütahya Şubesi yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin hızlı bir gelişme içinde olduğunun altını çizen Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, Türkiye’nin büyümesinin bir kısım ülkeleri kıskandırdığını söyledi.

TÜMSİAD’ın çalışmalarında başarılar dileyen Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, insanların gelişmesi için teşvik edilmelerinin önemine değinerek, “Teşvik çok önemli. Olumsuz söz ve düşüncelerden uzak durmalıyız. Pozitif düşünmeliyiz, pozitif olmayız” şeklinde konuştu.

Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan ziyarette, üniversite çalışmaları ve gerçekleştirilmek istenen projeler konusunda TÜMSİAD Kütahya Şube Başkanı Yakup Sağlam ve yönetimine bilgiler verdi.

TÜMSİAD Kütahya Şube Başkanı Yakup Sağlam, TÜMSİAD olarak ziyarette gördükleri samimi ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: