TÜMSİAD'dan TSE İl Koordinatörü Bahadır'a Ziyaret

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri TSE Kayseri İl Koordinatörü

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri TSE Kayseri İl Koordinatörü Adnan Bahadır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Şube Başkanı Uğurlu, Bahadır'a yeni görevinde başarı diledikten sonra "Başarılı çalışmalarınızı duymaktayız. Bu da bizleri sevindirmekte. Sivil toplum kuruluşları tüm kurum ve kuruluşlarla beraber çalışmak ve işbirliği yapmak durumundadırlar. TÜMSİAD olarak biz de hem sizinle tanışmak hem de yeni görevinizden dolayı tebrik etme anlamında ziyarette bulunmak istedik. Başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

TSE İl Koordinatörü Bahadır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Sizin gibi bir sivil toplum kuruluşu tarafından ziyaret edilmek beni çok memnun etti. Başkan Yardımcınız Salih bey daha önceden kurumumuzda görev yaptığından dolayı tanışmaktayız. Yönetim kurulundan bazı üyelerle tanışma imkanımız da oldu. Dernek olarak çalışmalarınızı duymaktayız. Yapmış olduğunuz faaliyetlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Daha sonra TSE olarak göreve geldiği günden bu yana yapılan faaliyetler ve görevler konusunda kısaca bilgi veren Bahadır, günün anısına Şube Başkanı Uğurlu'ya üzerinde Sultan 2. Bayezid Han'ın figürü bulunan bir plaket hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: