TÜMSİAD'lı Iş Adamları Bayramlaştı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi üyeleri, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bayramlaşma töreninde...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi üyeleri, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su’nun konuk olduğu bayramlaşma programında, TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu ve dernek üyesi iş adamları hazır bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende, bayramın, başta Bursa halkı olmak üzere tüm ülke ve İslam âlemine barış, kardeşlik, huzur ve sağlık getirmesi temenni edildi.

TÜMSİAD Başkanı Cemal Balabanoğlu, Suriye’de yaşanan olayları ve AB’de etkisini sürdüren küresel krizi dikkatle takip ettiklerini söyledi. Balabanoğlu, “Suriye’deki gelişmeler sonucu, bölge ile ticaretimiz durma noktasına geldi ve bir ticaret kapımız şu an kapalı. Öte yandan, cari açığın azaltılması adına alınan önlemler, ekonomiyi biraz soğuttu. Yurt dışından yabancı yatırımcıları çekmek adına iç piyasayı da göz ardı etmemek gerekiyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Kuzey Afrika’dan başlayan değişim rüzgarının, son olarak Suriye’ye geldiğini hatırlatan AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su da “Suriye ile irtibatımızın kesilmesi ve diyaloğumuz ‘istemiyoruz, kalsın’ şeklinde asla olamaz. Bölge ile ticaret yapan üreticilerimiz çok etkilendi. Çözüm için şu an görünen, kendi halkına zulüm eden yönetimin değişmesi.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: