Tunagür Anaokulu Öğrencileri, Polisi Çok Sevdi

Kocaeli'nde, Özel Erkul Eğitim Kurumları bünyesindeki Tunagür Anaokulu öğrencileri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı...

Kocaeli'nde, Özel Erkul Eğitim Kurumları bünyesindeki Tunagür Anaokulu öğrencileri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekip ve yunus ekipleriyle bir araya geldi. Öğrenciler, bu sayede polisi daha yakından tanıma imkanını buldu.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekip ve yunus ekipleri, Tunagür Anaokulu'nu ziyaret etti. Polisin, sevecen tavrı, bilgilendirme çalışmaları, kıyafetleri, motosikletleri öğrencilerin beğenisini kazandı. Polisin insan hayatındaki yeri, güvenliği korumaya yönelik yaptıkları çalışmalar ve hangi durumlarda polislere müracaat edebileceklerini öğrenen çocuklar, aldıkları hediyelerle de polislere daha bir yakın davrandı.

Reklam
Reklam

Öğrenciler, polisin yardımıyla motosikletlere binerek, kendilerini birkaç dakikalığına da olsa polis gibi hissetti. Yunusların okul bahçesindeki renkli gösterileri çocukların beğenisini kazandı. Yunusların gösterilerini hayranlıkla izleyen Tunagür Anaokulu öğrencileri, bu ziyaret sonunda kendilerine yöneltilen 'Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?' sorusuna çoğunlukla, 'Yunus polisi olmak istiyorum' diye cevabını verdi.

Ziyaret kapsamında polisi yakından tanıma imkanı bulan öğrenciler, ekiplerin bir daha gelmeleri yönünde talepte bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: