Tunagür Anaokulu'ndan Annelere Seminer

Kocaeli Özel Erkul Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Tunagür Anaokulu'ndaki öğrencilerin annelerine, 'Kız çocuğu nasıl...

Kocaeli Özel Erkul Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Tunagür Anaokulu'ndaki öğrencilerin annelerine, 'Kız çocuğu nasıl yetiştirilir?' semineri verildi.

Pdr. Uzmanı Saliha Sümeyra Anaç, psikolog-yazar Fatih Reşit Civelekoğlu'nun 'Kız çocuğu nasıl yetiştirilir?' kitabından yararlanarak annelere, bebeklikten ergenliğe başarılı, mutlu, huzurlu bir kız çocuğu yetiştirmek adına yapılacak çalışmaları aktardı. Anaç, ayrıca, çocuk yetiştirirken dikkat edilmesi gereken hususlara dair bilgilendirme yaptı.

Reklam
Reklam

Kitabın içeriğine dair verilen bilgilendirmenin arkasından kız çocuğu annelerine sınav yapıldı. Sınav sonuçları değerlendirilirken, annelere sınav ile ilgili duygularını öğrenmeye yönelik yazı yazmaları istendi. Sınava katılan birçok kişi, kitap okuma bilinci kazandırmak adına yapılan bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını, bu tarz uygulamaların devam etmesini arzuladıklarını, kitaptaki bilgilerden çocuk yetiştirmek adına çok istifade ettiklerini ifade etti. Sınav sonrasında dereceye girenler açıklandı ve hediyeler takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: