Tuna’ya Amatör Sporculardan Teşekkür

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahallesi’ndeki çim sahayı düzenleyerek amatör futbol...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahallesi’ndeki çim sahayı düzenleyerek amatör futbol takımlarından Kuvayi Milliye Spor’a tahsis etti. Tuna’ya, amatör spora yaptığı katkı dolayısıyla teşekkür plaketi verildi.

Kuvayi Milliye Spor’un U13 yaş takımındaki genç sporcularla bir araya gelerek, idmanlarını izleyen Tuna’ya plaketini Kuvayi Milliye Spor Kulübü Başkanı Nevzat Gilik takdim etti. Kuvayi Milliye Spor’un kentin önemli ve başarılı amatör kulüplerinden biri olduğunu belirten Tuna, U13 yaş grubunda Mersin’de sezonu şampiyon olarak bitiren ve önümüzdeki hafta Adana’da yapılacak olan bölge karşılaşmalarına katılmaya hak kazan genç sporcuları da kutladı. Tuna, “Mersin’de tarih yazmış ve birçok başarılı sporcunun yetişmesine vesile olmuş Kuvayi Milliye Spor Kulübü kentimizin çok eski ve köklü bir amatör spor kulübüdür. Kuvayi Milliye Spor Kulübü Mersin ve bölge gençliği için önemli araştırmalar yaparak, ikincilik, üçüncülük ve play off’da mücadele eden kulüplere sporcu yetiştiren önemli spor kulüplerinden biri olma özelliğiyle de gençlerimizin futbol hayatlarında önünü açmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Kulübün U13 yaş grubunda oynayan genç futbolcuların sezonu şampiyon olarak bitirdiklerini anımsatan Tuna, “Önümüzdeki hafta yapılacak olan Adana’daki bölge karşılaşmalarında finale kalırlarsa Türkiye şampiyonasına gidecekler ve oradan inşallah şampiyon olarak dönecekler. Bu anlamda hem gençliğimiz hem de geleceğimiz için önemli katkılar sunan Kuvayi Milliye Spor Kulübü’nün değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Burada amaç, Mersin ve Türkiye futboluna katkı sağlamak, gençlerimizin, çocuklarımızın önlerini açmaktır. U13 takımına yapılacak olan grup müsabakalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Tuna daha sonra U13 takımındaki sporcularla birlikte bir gösteri maçı yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: