Tunç Hong Kong Ziyaretini Değerlendirdi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Adalet Alt Komisyonu Üyeleri ve Adalet Bakanlığı bürokratları ile...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Adalet Alt Komisyonu Üyeleri ve Adalet Bakanlığı bürokratları ile birlikte gerçekleştirdikleri Hong Kong ziyaretinin verimli geçtiğini belirtti.

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Adalet Alt Komisyonu Üyeleri ve Adalet Bakanlığı bürokratları ile birlikte 10-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdikleri Hong Kong ziyaretinin verimli geçtiğini belirterek Hong Kong Tahkim Merkezinde, Uluslararası Tahkim Çalıştayı, Hong Kong Adalet Bakanlığı ve Hong Kong Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesindeki toplantılarda Tahkim konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

TBMM Adalet Komisyonunda geçtiğimiz haftalarda görüşmelerine başlanan ve alt komisyona sevk edilen İstanbul Tahkim Merkezi Kanun Tasarısı alt komisyon üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile Adalet Bakanlığı bürokratlarından oluşan heyet tarafından 10-15 Haziran tarihleri arasında Hong Kong'da Tahkim konusunda çeşitli temaslarda bulunuldu. Hong Kong Tahkim Merkezinde Uluslararası Tahkim çalıştayına katıldıklarını belirten Milletvekili Tunç, burada iki gün süren toplantılarda Tahkim konusunda geniş değerlendirmeler yaptıklarını, ardından da Hong Kong Adalet Bakanlığını ve Hong Kong Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini ziyaret ederek Tahkim konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını ve Hong Kong ziyaretinin verimli ve faydalı geçtiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz