Tunç, Kumluca’da Yatırımları Anlattı

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüs AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, iftar sonrasında bir kıraathaneye...

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüs AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, iftar sonrasında bir kıraathaneye giderek, vatandaşlarla sohbet etti.

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüs AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca Beldesinde katıldığı iftar yemeğinin ardından belde meydanındaki bulunan kıraathanede vatandaşlarla çay içip, sohbet etti. Milletvekili Tunç, sohbette Kumluca yolunun ihale hazırlıklarının yapıldığını, bu yıl içerisinde ihaleyi gerçekleştireceklerini belirtti. Tunç, "SUKAP projesi ile beldeye 2 milyon liralık yatırım yapıyoruz. Spor tesislerini yaptık. Kumluca beldemize geçen yıllarda lise binası yapmıştık. Şimdi de Aile Sağlığı Merkezi’nin ihalesini yapıyoruz. Kumluca beldemizi de Bakanlar Kurulu Kararı ile fındık destekleme bölgesi kapsamına aldık. Kumluca’nın en önemli sorunu yol sorunuydu, yıllarca konuşuldu, buna da el attık. 2011 yılında Kozcağız-Kumlluca-Abdipaşa yolunu 36 Kilo metre programa aldık. İlk etabı Kozcağız Barajının yapılacağı yerden Kumluca’ya kadar olan bölümün ihale hazırlıkları yapılıyor. Yakında ihaleye çıkacağız. Kumluca-Abdipaşa arasındaki bölümünde ayrıca ihalesini gerçekleştireceğiz. Kumlucalı hemşerilerimizin beldelerinde daha müreffeh bir hayat sürmeleri hepimizin isteği, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: