Tunç, Vatandaşlara Ak Parti İcraatlarını Anlattı

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın merkezde bulunan mahalleleri ziyaret...

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın merkezde bulunan mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştü.

Ziyarette, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, ve bazı teşkilat mensupları hazır bulundu. Milletvekili Tunç, Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin icraatlarını anlattı. Tunç, AK Parti 10 yıldan bu yana gerçekleştirdiği icraatlarla, ülkemizdeki hayat kalitesini artırdı. Demokrasinin çıtasını yükseltti. 2002 yılından önceki 10 yılda Türkiye koalisyonlarla büyük kayıplara uğradı. Bu kayıpların telafisi AK Parti döneminde sağlandı. Türkiye ekonomiden sağlığa, emniyetten adalete, eğitimden tarıma, turizmden sanayiye her alanda büyük bir ilerleme sağladı. Beldes Köydes toplu konut ve altyapı projeleri ile şehirlerimiz ve köylerimiz daha yaşanılabilir hale geldi. Demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti güçlendi. AK Parti Bartın'a büyük eserler kazandırdı” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Tunç, Bartın'da hükümetin 1,2 milyar lira tutarında devam eden yatırımının bulunduğunu sözlerine ekledi. söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: