Tuncay Özkan’ın Kızı: “yapılan Tek Şey Mitingdir”

Ergenekon davasında savcının ağırlaştırılmış müebbet hapsini istediği gazeteci Tuncay Özkan’ın kızı, mütalaaya tepki gösterdi. Nazlıcan...

Ergenekon davasında savcının ağırlaştırılmış müebbet hapsini istediği gazeteci Tuncay Özkan’ın kızı, mütalaaya tepki gösterdi. Nazlıcan Özkan, “Yapılan tek şey mitingdir. Bunlar izinli yapılan mitinglerdir. Bu kararı tanımamız mümkün değil” dedi.

Duruşmayı izleyen Nazlıcan Özkan, cezaevi önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Özkan, “Burada adil yargılama yok. Hukuksuzluktan hep bahsediyorduk zaten. Babam dahil birçok kişinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Yapılan tek şey miting yapmaktır. Bunlar izinli yapılan mitinglerdir. Bu kararı tanımamız mümkün değil. Babam aynen mücadelesine ve direnişine devam ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Bugün mütalaanın okunmasını beklemediğini dile getiren Özkan, “Beni en çok etkileyen savcının 53. maddedeki ceza istemi. Bu maddede eğer ceza alırsa babalık haklarından men edileceği söylenmiyor. Babamın babalık hakkı bendedir, benim evlatlık hakkım da babamdadır. Bunu kimse engelleyemeyecektir. 53. maddeyi hiç tanımıyorum. Burada hukuksuzluk vardır. İstediklerini başaramayacaklar. Direnişimiz her zaman devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: