Tuncay Şanlı Bursaspor Yolunda

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile bir süre önce yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan Fenerbahçe'nin eski...

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile bir süre önce yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Tuncay Şanlı'nın, Bursaspor ile 3 yıllık söz kestiği öne sürüldü.

Genç yaşlarda Sakaryaspor'da yıldızı parladıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Tuncay Şanlı, ardından İngiltere Premier Lig'in yolunu yolunu tutarak Middilsbourg'un yolunu tutmuştu. Şanlı, Almanya ve İngiltere arasında mekik dokurken, 5 yıl sonra yeniden Türkiye'ye dönüyor.

Bursaspor'un bonservisi elinde bulunan ve Türkiye'ye dönme kararı veren Tuncay Şanlı ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi. Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç ise Tuncay Şanlı ve menajeri ile görüşmeler yaptıklarını doğruladı. Koç, "Tam olarak anlaşamadık. Tuncay ile ilgileniyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: