Tuncay Şanlı: Gruplara Kalmak Istiyoruz

Bursaspor’un başarılı oyuncusu Tuncay Şanlı, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında yarın oynayacakları Altay maçını...

Bursaspor’un başarılı oyuncusu Tuncay Şanlı, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında yarın oynayacakları Altay maçını kazanarak gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Bursaspor, Altay ile yarın saat 13.00’de oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur müsabakası için karayolu ile İzmir’e gitti. Hareket öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı, önemli bir maç oynayacaklarını dile getirdi.

"KUPAYI ALMAK İSTİYORUZ"

Karşılaşma sonrası gruplara kalan tarafın kendilerinin olmasını istediğini belirten Tuncay Şanlı, “Orada yağmur var. İnşallah hava şartları kötü olmaz. Gruplara kalmak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta çok iyi bir galibiyet aldık. Yolumuza devam ederken de kupada da en iyi yerlere gelip kupayı almak istiyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başarılı defans oyuncusu Vederson ise gruplara kalmak için kazanmaları gerektiğini belirterek, “Zor bir maç bizi bekliyor ama inşallah kazanırız.” dedi.

Tecrübeli oyuncu Hakan Aslantaş da yaptığı değerlendirmede, “Bizim için kupa maçı çok önemli. Geçen sene finale kadar çıktık. Böyle maçlar çok zor geçiyor ama ciddiye alıp maçı almayı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: