Tuncay Sivasspor Maçında Yok

Bursaspor Kulüp Doktoru Şafak Selimoğlu, Gaziantepspor maçında sakatlanan Tuncay Şanlı’nın Sivasspor maçında oynamasının çok zor...

Bursaspor Kulüp Doktoru Şafak Selimoğlu, Gaziantepspor maçında sakatlanan Tuncay Şanlı’nın Sivasspor maçında oynamasının çok zor olduğunu, Pinto’nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında ağırladığı Gaziantepspor maçında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılarda, gözler Sivasspor karşılaşmasına çevrildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri’nde 1 günlük iznin ardından çalışmalara başlayan yeşil beyazlılar, düz koşu ve topla birlikte çalışmalar yaptı. Antrenman öncesi Kulüp Doktoru Şafak Selimoğlu, Gaziantepspor maçında sakatlanan Tuncay Şanlı’nın Sivasspor karşılaşmasında oynamasının çok zor olduğunu Pinto’nun ise durumunun maç saatinde netlik kazanacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

TUNCAY YOK PİNTO KRİTİK

Takımdaki sakat oyuncuların son durumuyla ilgili bilgi veren Selimoğlu, “Pinto’nun kasığında ödemleri vardı. Bugünkü değerlendirmemizde biraz daha iyiydi. Salon çalışması yapıyor. Muhtemelen Pinto yarın antrenmana çıkar ve koşularına başlar ama Sivas maçına kadar durumu belli değil. Maç saati belli olur. Tuncay’ Pinto’ya göre kasığındaki ödemi daha fazla. Biraz daha ağrıları var. Bugün iğneleri yapıldı. Onu yarın koşuda olsa sahaya çıkarmayı düşünmüyoruz. Bugünkü antrenmanda salon çalışmasına kaldı. Sivas maçında oynaması zor gözüküyor. Pinto, Tuncay’a göre biraz daha ümitli. Musa’nın dün ağrıları oldu. Dünkü muayenede ağrıları artınca MR çektirdik. Kasığında ödemi var. Musa ile ilgili sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. Yarın çıkıp koşularına başlar. Serdar’ın tedavisi iyi gidiyor. Yarın onla da sahadayız. Bugün ekstra tedavi yaptık. Olumlu cevap verdi. Yarın Tuncay hariç bu 4 oyuncudan 3’üyle sahaya çıkarız. Tuncay sakat oyuncularımız içinde oynamaması biraz daha garanti oyuncu gibi duruyor. Diğerlerinden daha ümitliyiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: