Tuncay'dan skor tahmini: "2-0 veya 3-1"

Takımı Middlesbrough'un sponsoru olan bir firmanın İstanbul'da düzenlenen fuardaki standını ziyaret eden milli futbolcu Tuncay Şanlı, öğlen saatlerinde İngiltere'ye döndü.

Hareketi öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamada bulunan milli futbolcu Tuncay Şanlı, İstanbul'a kısa süreli de olsa geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Middlesbrough'un sponsoru olan bir firmanın fuardaki standına gittim. Takımımın sponsoru bu firma. Türkiye'de bir atılım peşindeler benden de yardım istediler. Ben de elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

"BU MAÇI KAZANIRLARSA GRUPTAN KESİN ÇIKARLAR"
Fenerbahçe'nin CSKA Moskova ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan milli futbolcu Tuncay Şanlı, "Fenerbahçe maçını izlemek istiyordum. Ancak yolda olacağım için izleyemeyeceğim. Dualarım ve kalbim onlarla olacak. İnşallah umdukları skoru alırlar. Bu maçı kazanırlarsa bu guruptan kesin çıkarlar. Fenerbahçe, bu maçı 2-0 veya 3-1 kazanır" diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarları ile arasındaki diyaloğun çok farklı olduğunu belirten Tuncay Şanlı, "Bana olan sevgileri hala devam ediyor. Benim nasıl bir Fenerbahçeli, nasıl bir insan olduğumu bildikleri için böyle sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Ama onlar Fenerbahçeli ve Fenerbahçe'yi sonuna kadar destekliyorlar. Ben de taraftar gibi Fenerbahçe'yi sonuna kadar destekliyorum" dedi.

"İNGİLTERE'DE ÇOK MUTLUYUM"
İngiltere'de çok mutlu olduğunu söyleyen Tuncay Şanlı, "Yorumlara her zaman açığım. Bundan önce de söylemiştim. Herkesin eleştiri yapma hakkına saygı duyuyorum. Ben Middlesbrough'da bulunmaktan ve İngiltere'de olmaktan son derece mutluyum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Basın mensuplarının "Tuncay ruhunu tarif eder misin?" şeklindeki sorusu üzerine, "Benim Fenerbahçeliliğimi anlatmama gerek yok. Ben sahaya çıktığımda Fenerbahçe için sonuna kadar mücadele ediyorum. Benim o ruhu anlatmama imkan yok, onu taraftar daha iyi bilir" ifadelerini kullandı.