Tuncel’den Chp’li Sümer’e Ziyaret

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, hedeflenen şampiyonluk için taraftar ve yönetimin desteğinin yetmeyeceğini belirterek,...

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, hedeflenen şampiyonluk için taraftar ve yönetimin desteğinin yetmeyeceğini belirterek, “Şampiyonluk demek Adana’nın şehir olarak bir üst lige çıkması demektir. Ancak bunun için sadece bizim camiamızın değil tüm kentin istemesi gerekir” dedi.

Kulübün yeni başkanı Tuncel, CHP İl Başkanı Orhan Sümer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sümer, Adana Demirspor’un kentin önemli markalarından biri olduğunu söyledi. Sümer, Demirspor camiasına herkesin destek olması gerektiğini vurgulayarak, “Elimizden ne geliyorsa yapmamız boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tuncel ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ancak bunun sadece yönetim kurulu ya da taraftarların desteğiyle mümkün olamayacağının altını çizerek, “Şampiyonluk demek Adana’nın şehir olarak bir üst lige çıkması demektir. Ancak bunun için sadece bizim camiamızın değil tüm kentin istemesi gerekir. Meslek Odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, iş adamlarımız ve siyasi partilerimiz hep birlikte tek vücut olmalıyız” şeklinde konuştu.

Tuncel, ziyarette Orhan Sümer’e Demirspor’un 12 numaralı formasını da hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: