Tunceli Belediye Başkanı Şahin, Kentteki Çalışmaları Inceledi

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, kentte yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, kentte yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Şahin, kış mevsiminin yaklaşmasıyla çalışmalara hız verdiklerini belirterek, "Kent genelinde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, kış mevsiminin yaklaşması ile vatandaşlarımızın rahat bir mevsim geçirmeleri için, başta yol asfaltlama çalışmaları, yağmur drenaj hatları, kaldırım yenileme ve parke taşı serim çalışmalarını araklıksız sürdürüyor" diye konuştu. Yapımı devam eden şehirlerarası otobüs terminali ve yarı açık pazar yeri çalışmalarını da inceleyen Şahin, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: