Tunceli Belediyesinden "Emlak Vergisi" Uyarısı

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Metin Duymaz, emlak vergisi ödemelerinin 30 Kasım 2013'te sona ereceğini söyledi.

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Metin Duymaz, emlak vergisi ödemelerinin 30 Kasım 2013'te sona ereceğini söyledi. Duymaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Emlak vergisinin son ödeme tarihi 30 Kasım. Vatandaşlarımızın faiz ödememeleri için emlak vergilerini en geç bu tarihe kadar ödemelerini rica ediyoruz" dedi. Vatandaşları emlak vergilerini zamanında ödemeleri konusunda uyaran Duymaz, ayrıca yeni satın alınan meskenler için yıl sonuna kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Şefliği'ne beyanname verilmesi gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: