Tunceli Elazığ Yolunca Feci Kaza 16 Yaralı

Tunceli-Elazığ yolu 30.Km. meydana gelen Trafik kazasında 2 si ağır 16 kişi yaralandı

Tunceli-Pertek- Elazığ Yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 2 si ağır toplam 16 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Tunceli istikametinden Akpazar istikametine gitmekte olan ve Akpazar’a beldesine yolcu servisi yapan 62 AF 562 Plakalı Münübüsle Pertek istikametinden Tunceli istikametine gitmekte olan 62 AH 499 plakalı otomobil Tunceli- Elazığ ve Pertek Yol ayrımında kafa kafaya parçıştı, Çarpışmanın etkisiyle yol kenarına sürüklenen Münübüsün uçuruma yuvarlanmasını yol kenarındaki bariyerler engelledi.

Reklam
Reklam

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken kaza mahallinde polis ve asker geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra iki araçta bulunan yaralılar ambulanslarla Tunceli Devlet hastanesine kaldırıldılar.

Kazada yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirilirken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Ajans23 Haber Merkezi

Elazığ - E.Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: