Tunceli SYDV 3 Personel Alacak

Tunceli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı, 3 personel istihdam edeceğini duyurdu.

Tunceli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı, 3 personel istihdam edeceğini duyurdu.

SYDV'den yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulu'nun 16 Şubat 2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile SYDV personelinin norm kadro standartları, iş tanımları, nitelikleri, özlük hakları ve çalışma şartlarına ilişkin esasların belirlendiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Tunceli İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na, 2012/12-14 sayılı genelgeler, yukarıda bahsedilen esaslar ve 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi şekilde 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi, 1 büro görevlisi kadrosunda toplam 3 personel istihdam edilecektir" denildi.

Reklam
Reklam

İş için başvuracak adaylarda, ÖSYM tarafından yapılan ve geçerliliğini koruyan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) 2011-2012 KPSSP3 puan türünde en az 60 ve üzeri puan almış olma şartı arandığı belirtildi.

Başvuruların 31 Ekim Çarşamba günü saat 17.00'ye yapılabileceği bildirildi. Adayların, başvurularını www.sosyalyardimlar.gov.tr adresinden yapacağı duyuruldu.

Muhabir: Fatma Çıray / Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: