Tunceli Üniversitesi, Stratejik Planını Hazırladı

Tunceli Üniversitesi, 2013-2017 stratejik planını hazırladı.

Tunceli Üniversitesi, 2013-2017 stratejik planını hazırladı.

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, yaptığı yazılı açıklamada, "Özgür düşüncenin ve bilimin her yönüyle var olmasını ideal olarak benimsemiş olan üniversitemize, gerek üniversite adayı öğrenciler yönünden ve gerekse öğretim elemanı yönünden yoğun ilgi duyulmaktadır" ifadelerini kullandı.

Yeni kurulan bir üniversite olmakla birlikte çağdaş, modern bilimin öncüsü bir dünya üniversitesi olmayı hedeflediklerini belirten Boztuğ, ileri teknoloji ve bilimsel imkanlara ulaşarak gençlerin dünyayla bütünleşmiş bir biçimde eğitim almalarını sağlamayı ve sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

2013-2017 yıllarını kapsayan stratejik planlarını hazırladıklarını bildiren Boztuğ, stratejik planın 3 bölümden oluştuğunu belirtti. Prof. Dr. Boztuğ, stratejik plan hakkında şu bilgileri verdi:

"Stratejik planın ilk bölümünde hazırlık çalışmaları, ikinci bölümde analiz, üçüncü bölümde de üniversitenin misyonu, vizyonu ve stratejik amaçları ile bu amaçların gerçekleşmesini sağlayacak stratejiler ve göstergeler belirlenmiştir. Bu amaç ve stratejilerin gerçekleştirilmesiyle Tunceli Üniversitesi, gelişme alanlarında ulusal ve uluslararası boyutta kendinden sıklıkla söz ettirecek, ayrıca bölgesinde birikmiş olan sosyal ve insani sorunların da kısa sürede çözümlenmesine en büyük katkıyı sunacaktır. 2013-2017 yıllarında üniversitemizin gelişim rehberi olacak olan stratejik planın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, planlama sürecinde olduğu gibi 5 yıllık uygulama sürecinde de tüm akademik ve idari personelimizin aynı katılımcılık anlayışıyla çalışmalarının süreceğine tüm kalbimle inanıyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: