Tunceli Valisi Taşkesen, okul spor salonlarını hizmete açtı

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, il merkezinde zeminleri yenilenerek, eksiklikleri tamamlanan 3 spor salonunu hizmete açtı.

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, il merkezinde zeminleri yenilenerek, eksiklikleri tamamlanan 3 spor salonunu hizmete açtı.

Atatürk Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi'nin spor salonlarında düzenlenen etkinliklere, Vali Mustafa Taşkesen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara katıldı.

Vali Taşkesen, Atatürk Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yaptığı konuşmada, son yıllarda yapılan yatırım çalışmalarla, il genelinde okulların en önemli sorunlarını çözdüklerini söyledi. Vali Taşkesen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İlimizde okullarımız fizik ve donanım açısında her hangi bir sıkıntısı kalmadı. Fakat ihtiyaç görülen yerlere okul ve yurt yapımlarına devam edeceğiz. Okullarımızda öğrencilerimizin sosyal ve sportif aktiviteleri yapabilmesi için Valilik olarak planlama dahilinde çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla Atatürk Anadolu Lisesi ile Güzel Sanatlar ve Spor Liselerimizin spor yapmaya elverişli olmayan zemin ve diğer düzenlemeleri Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızdan temin ettiğimiz ödeneklerle, zemini sentetik zemin olarak yenilendi ve çevre duvar kaplamaları yapılarak öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda spor yapmalarına olanak sağlandı. Anadolu Öğretmen Lisesinde ise spor salonunda eksik bulunan basketbol potaları ve diğer ihtiyaçları giderildi."

Taşkesen, bu tür düzenlemelerle spor salonlarındaki eksikliklerin giderileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: