Tunceli'de 2012 Yılı İl Spor Merkezleri Açılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, 2012 yılı İl Spor Merkezlerinin açılışını 29 Haziran tarihinde yapacaklarını bildirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, 2012 yılı İl Spor Merkezlerinin açılışını 29 Haziran tarihinde yapacaklarını bildirdi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporu toplumun vazgeçilmez bir tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmek, çocukları ve gençleri spora yönlendirmek için yaz spor okulları açacaklarını belirtti.

İl Spor Merkezlerinin açılışını 29 Haziran tarihinde Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek törenle hizmete açacaklarını ifade eden Kara, "Özellikle çocuklarımızı ve gençlerimize sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kendini kontrol edip, kurallara uyan, erdemli, elit sporcular olarak yetiştirmek, Türk Sporuna ve spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak için İl Spor Merkezleri açacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kara, 06-18 yaş grubunda olan çocuk ve gençlerin açılacak İl Spor Merkezlerine kayıt yaptırabilmeleri için istenilen belgeler ile İl ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüklerine müracaat edebileceklerini belirtti.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: