Tunceli'de AK Parti'den Istifa

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesinin Belediye Başkanı Ali Aydın, AK Parti'den istifa etti.

Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesinin Belediye Başkanı Ali Aydın, AK Parti'den istifa etti. Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki dönemdir AK Parti'den seçilerek belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlattı. Görev yaptığı sürede, zor şartlara rağmen beldenin önemli sorunlarının çözümü ve yatırımlar için çok çalıştığını ifade eden Aydın, "30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkan adayı olarak gösterildim fakat hizmet etmek için Sayın Başbakanımız dışında parti teşkilatlarından yeteri kadar duyarlılık görmüyoruz. Bu durum bizleri çok zorda bırakıyor. Bu gerekçelerle partimden istifa ettim ve dilekçemi partinin ilgili birimlere gönderdim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: