Tunceli'de "Birlikte Yürüyoruz" Etkinliği Gerçekleştirildi

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Beyazay Derneği tarafından ülke genelinde düzenlenen "Birlikte Yürüyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

Tunceli'de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Beyazay Derneği tarafından ülke genelinde düzenlenen "Birlikte Yürüyoruz" etkinliği gerçekleştirildi. Okullar Caddesi üzerindeki Atatürk Lisesi bahçesinde bir araya gelen engelli vatandaşlar ve ilkokul öğrencileri, buradan Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Belediye Yeraltı Çarşısına kadar yürüdü. Yürüyüşün amacına ilişkin konuşan Türkiye Beyazay Derneği Tunceli Şube Başkanı Ali Ekber Küçük, "Ülkemizde 12 milyon engelli vatndaşımız var. Engellilere karşı bir farkındalık, duyarlılık yaratmak için genel merkezimizce böyle bir yürüyüş düzenlendi. Derstek veren herkese çok teşekkür ederim." dedi. Yürüyüşe katılanlar, özel rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin vurmalı çalgı grubunun söylediği parçalarla halaylar çektikten sonra dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: