Tunceli'de çatışma; 2 yaralı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ve 1 asker yaralandı.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde polis ve jandarma binalarına düzenlenen silahlı saldırının ardından Gözlüçayır köyü kırsalında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ve 1 asker yaralandı.

TERÖRİSTLER 4 AYRI NOKTAYA SALDIRDI

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Emniyet Amirliği ile amirlik lojmanları ve Jandarma Komutanlığı'na dün gece PKK'lı bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Emniyet mensuplarının anında karşılık verdiği ve yaklaşık 40 dakika süren çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Reklam
Reklam

Saldırının ardından gece Çemişgezek ilçesine bağlı Gözlüçayır köyü kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı arasında yaşanan çatışmada, bir uzman çavuş ve bir asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, bölgeye Skorsky tipi helikopterlerle çok sayıda jandarma özel harekat timi indirildi.

Tuncelide çatışma; 2 yaralı | www.mynet.com/video

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü, polis lojmanları, İlçe Kaymakamlığı ve Jandarma Komutanlıklarına silahlı saldırı düzenlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: