Tunceli'de Emniyetten 100 Öğrenciye İngilizce Eğitimi

TUNCELİ (AA) - Tunceli Emniyet Müdürlüğünün liseye devam eden öğrencilere İngilizce eğitimi verilmesi için çalışma başlattığı bildirildi.

TUNCELİ kapsamında hazırlanan Yaz Dil Okulu-2014 Projesi ile 14-18 yaşlarındaki 100 öğrenciye hitap edileceği belirtildi. Birlikte yaşama kültürü oluşturmak, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, merkez ve ilçelerdeki liselere devam eden 80 kız ve 20 erkek öğrenciye, 6 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde Ankara'da bulunan British School yerleşkesinde İngilizce eğitimi verileceği ifade edildi. Öğrencilerin Ankara'ya gitmek üzere yola çıktıkları bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Öğrencilerimize 10 yabancı öğretmen tarafından toplam 200 saatlik İngilizce dil eğitimi verilecek. Öğrencilerin kurs boyunca kullanacakları kitap, defter ve ihtiyaç duydukları tüm malzemeler, kurs hizmetini veren kurum tarafından karşılanacak. Kurs bitiminde tüm öğrencilerimize sertifika verilecek. Proje süresince öğrencilerimizin hafta içi ve hafta sonları belirlenen programlar dahilinde Ankara'yı gezmeleri sağlanacak. Eğitim ve geziler sırasında 10 yaşam koçu gençlerimize 35 gün boyunca refakat edecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: