Tunceli'de KÖYDES Çalışmaları

Tunceli Valiliği, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğince 2012 KÖYDES yatırım programında bulunan Çimenli, Doludizgin ve Demirkapı köylerinin kanalizasyon projelerinin tamamlandığını

Tunceli Valiliği, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğince 2012 KÖYDES yatırım programında bulunan Çimenli, Doludizgin ve Demirkapı köylerinin kanalizasyon projelerinin tamamlandığını bildirdi.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, "KÖYDES ödenekleri dışında İller Bankası Köy Katkı Payları ile 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan merkez Çimenli, Doludizgin ve Demirkapı köyleri kanalizasyon projeleriyle köylerimizin altyapı eksiklikleri tamamlanmış ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir çevrede yaşamaları sağlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Açıklamada, gelecek yıl bütçe imkanları ölçüsünde yerleşik nüfusu fazla olan köylerden başlamak üzere diğer köylerin kanalizasyon projelerine ağırlık verileceği kaydedildi.

Muhabir: Fatma Çıray

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz