Tunceli'de Makine Ekipman Alımları Desteklemeleri Başladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden Makine ve Ekipman Alımları desteklemelerinin başladığı bildirildi.

Tunceli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden Makine ve Ekipman Alımları desteklemelerinin başladığı bildirildi. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca Yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ yayımlandı. Desteklemeden faydalanmak isteyen üreticilerimizin 22 Temmuz 2013 tarihine kadar il/ilçe müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir" denildi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün görevinde 7 yılı dolduran yöneticilere ilişkin gerçekleştirdiği rotasyon çerçevesinde Tunceli Meteoroloji Müdürü Mehmet Demir’in tayininin Mersin’e çıktığı bildirildi. Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Tunceli’den ayrılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: