Tunceli'de Mevsimlik Işçilerin Fark Ödemeleri Yapılacak

TUNCELİ (AA) - Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden mevsimlik işçilerin fark ödemelerinin yapılacağı bildirildi.

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden mevsimlik işçilerin fark ödemelerinin yapılacağı bildirildi. İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Tunceli İl Özel İdaresine devredilen ve Mülga Köy Hizmetleri zamanında mevsimlik işçi olarak çalışmakta iken 02.02.2001 tarihinde kadroya geçirilen işçilerin, bu tarihten önce mevsimlik işçi olarak çalıştığı sürelerin kıdem olarak derece ve kademelerine yansıtılması taleplerinin kabul edilmesi üzerine Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde bu kapsamda çeşitli kadrolarda çalışan 210 işçiye mevsimlik işçi olarak çalıştıkları süre göz önüne alınarak 1.855.431,89 TL ödeme yapılacak" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: