Tunceli'de Munzur Çayı'na Düşen Kişi

Tunceli'de, Munzur Çayı'na düştüğü bildirilen kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Tunceli'de, Munzur Çayı'na düştüğü bildirilen kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Geçtiğimiz pazar akşamı, Munzur Mahallesi'nde bulunan Mavi Köprü'den çaya düştüğü belirtilen Ozan Metin'i (32) arama çalışmalarına bugün de devam edildi.

Tunceli ve Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleriyle, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli dalgıç polisler, Diyarbakır İtfaiyesi su altı arama ekibi ve Tunceli Dağcılık ve Kamp Sporları Kulübü (TUDAK) üyeleri, çayda ve vadi boyunca Metin'i aradı.

Arama çalışmalarına, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı bir skorsky helikopterle destek verildi. AFAD görevlisinin de bulunduğu helikopterle çay boyunca arama yapıldı.

Reklam
Reklam

Ozan Metin'in suya düştüğü yerden başlayarak geniş bir alanda sürdürülen çalışmalar sonuç vermedi.

Bu arada, çalışmaları dikkatle izleyen Metin'in ailesi, gelecek iyi bir haberi bekliyor.

Önceki gün, arkadaşlarıyla birlikte Munzur Mahallesi'nde bulunan Mavi Köprü'ye gelen Ozan Metin'in, arkadaşlarıyla şakalaşırken köprünün korkulukları üzerine çıktığı ve dengesini kaybederek Munzur Çayı'na düştüğü bildirilmişti.

Muhabir: Fatma Çıray

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: