Tunceli'de okul spor salonlarına onarım

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, spor salonlarını modernize etmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, il merkezinde öğrencilere hizmet veren spor salonlarının çağın koşullarına uygun bir şekilde modernize etmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde eğitim kalitesinin artırılması için başlatılan çalışmalara paralel olarak okulların spor salonlarının da çağın koşullarına uygun bir şekilde modernize edilerek öğrencilerin hizmetine sunulmasının son derece önemli olduğunu belirtti.

Sağlıklı bir nesil kampanyası çerçevesinde öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra daha fazla spor yapmalarını istediklerini ifade eden Yurdakul, ''Spor salonlarımızda başlattığımız çalışma kapsamında, Atatürk Anadolu Lisesi ile Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi spor salonlarında; zemin kaplaması, çarpma duvar panoları, ısı ve su yalıtımları, basket potaları ile duş ve tuvaletlerinin onarımlarını, Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonuna ise duvar çarpma panoları ve basket potaları onarım çalışmalarının yapacağız'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yurdakul, onarım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak salonları öğrencilerin hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: