Tunceli'de Terör Operasyonuna 2 Tutuklama

- TUNCELİ'nin Hozat ve Ovacık ilçelerinde terör örgütleri PKK, MLKP ve TKP/ML-TİKKO'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklandı. Tunceli Cumhuriyet

- TUNCELİ'nin Hozat ve Ovacık ilçelerinde terör örgütleri PKK, MLKP ve TKP/ML-TİKKO'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklandı.
Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen 14 Haziran günü, terör örgütleri PKK, MLKP ve TKP/ML-TİKKO'nun Hozat ve Ovacık ilçeleri yapılanmalarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri savcılıkça serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2'si 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: