Tunceli'de "Ters Işık" Adlı Resim Sergisi Açıldı

Tunceli'de "Ters Işık" adlı resim sergisi açıldı.

Tunceli'de "Ters Işık" adlı resim sergisi açıldı.

Tunceli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi'nden (GENÇSEM) danışmanlık hizmeti alan 8 genç, çizdikleri resimleri sergiledi.

"Ters Işık" adlı resim sergisi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Edibe Şahin,merkezin, gençlere danışmanlık ve yönlendirme hizmeti vermek amacıyla kurulduğunu söyledi.

Merkezin, gençleri sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetlere yönlendirerek sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamayı amaçladığını belirten Şahin, gençlere sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Şahin, sergiyi önemsediklerini söyledi.

GENÇSEM'den danışmanlık hizmeti alan Ali Altun ise "İnsanların bir gülüşüne gökkuşağının renklerini sunabileceğimizi, onların gülüşlerine kahkahalarla ortak olabileceğimizi göstermek için buradayız" dedi.

Tunceli Belediyesi hizmet binasındaki serginin açılışını, Belediye Başkanı Edibe Şahin, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ ve bazı mahalle muhtarları gerçekleştirdi.

Bir ay açık kalacak sergiden elde edilecek gelir, merkezin faaliyetlerinde kullanılacak.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: