Tunceli'deki Patlama

Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen ve 6'sı asker 7 kişinin şehit olduğu patlamayla ilgili 1 kişi daha gözaltına

Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen ve 6'sı asker 7 kişinin şehit olduğu patlamayla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı.

Tunceli'de 25 Eylül'deki patlamanın ardından güvenlik güçlerince yürütülen çalışmalar kapsamında, terörist saldırıyla bağlantısı olabileceği değerlendirilen 1 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayın ardından gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ünün ise Tunceli Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Diğer 3 şüpheli ile en son gözaltına alınan kişinin de emniyetteki sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

Reklam
Reklam

Tunceli'de 25 Eylül'de akşam saatlerinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 2 uzman çavuş ve 4 er ile bir sivil vatandaş şehit olmuş, 1 vatandaş da yaralanmıştı. Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle görevli Malatya Başsavcıvekilliği, saldırıya ilişkin soruşturma başlatmıştı.

Muhabir: Haydar Toprakçı - Fatma Çıray

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: