Tunceli'deki Sivil Araca Saldırının Ardından

Tunceli'de yol kesen teröristlerin sivil araca yönelik düzenlediği saldırının ardından bölgede yapılan incelemede cadde kenarında...

Tunceli'de yol kesen teröristlerin sivil araca yönelik düzenlediği saldırının ardından bölgede yapılan incelemede cadde kenarında patlamamış bir el bombası bulundu.

Teröristlerin saldırısına maruz kalan sivil araçta bulunan bir polis memurunun karşılık vermesi ile 1 terörist öldürülmüştü. Saldırının ardından güvenlik güçlerinin bölgede yaptıkları incelemede, ölen teröristin cesedine ve teröriste ait silaha ulaşıldı. Bölgede yapılan detaylı çalışmalarda sivil araç içinde bulunan polis memurunun karşılık vermesi ile ölen terörist ile birlikte bir teröristin de yaralandığı tespit edildi. Yaralı teröristin diğerleri tarafından bölgeden götürüldüğü belirtildi. Teröristin cenazesinin kaldırılmasının ardından cadde kenarında patlamamış bir el bombası tespit edildi.

Reklam
Reklam

Tunceli-Pülümür karayolunun 35. kilometresinde yol kesen teröristlerin sivil bir araca açtığı ateş sonucu biri ağır 4 kişi yaralanmış, saldırıda yaralanan polis memurunun karşılık vermesi sonucu 1 terörist ölmüş, 1 terörist ise yaralanmıştı.

Öte yandan, Tunceli merkeze bağlı Çiçekli ve Demirkapı köyleri arasında sürdürülen operasyonlar nedeniyle kapatılan Tunceli-Hozat karayolu, köylülerin mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla trafiğe açıldı. Bölgede üçüncü gününe giren operasyonlar, karadan ve havadan sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: