Tunus Başbakanı Cibali’nin Türkiye Ziyareti

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Tunus Başbakanı Hamadi el-Cibali Başbakanı için Başbakanlık Merkez Bina'da karşılama töreni...

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Tunus Başbakanı Hamadi el-Cibali Başbakanı için Başbakanlık Merkez Bina'da karşılama töreni düzenlendi. Cibali'yi ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karşıladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Tunus Başbakanı Hamadi el-Cibali'yi resmi törenle karşıladı. Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen resmi karşılama töreni iki ülkenin marşlarının çalınmasıyla başladı. Marşların ardından ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Tunus Başbakanı Hamadi el-Cibali tören mangasını selamladı. Başbakan Erdoğan ise Cibali'nin nerede duracağını ve nerede askeri selamlayacağını tören sırasında kendisine gösterdi. Tunus Başbakanı Cibali de 'Merhaba Asker' diyerek tören mangasını selamladıktan sonra törendeki bürokratlarla tokalaştı.

Reklam
Reklam

Törenin ardından ise Başbakan Erdoğan ve Tunus Başbakanı Cibali Merkez Bina'nın merdivenlerinde gazetecilere poz verdi. İkili daha sonra ise başbaşa ve heyetlerarası görüşme için içeriye geçti.

Görüşmelerin ardından ise Erdoğan ve Cibali'nin ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz