Tunus Heyeti Altındağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Gerçekleştirdiği restorasyon çalışmaları ile uluslararası arenada dikkat çekmeye ve model olarak alınmaya devam edilen Altındağ...

Gerçekleştirdiği restorasyon çalışmaları ile uluslararası arenada dikkat çekmeye ve model olarak alınmaya devam edilen Altındağ Belediyesi, Tunus'tan gelen heyeti ağırladı.

Mahalli idareler arasında işbirliği ve deneyim paylaşımı imkanlarını değerlendirmek üzere Türkiye’yi ziyaret eden Tunus İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü Adel Ben Yakhlf ve beraberindeki heyet, Altındağ Belediyesi’ni ziyaret etti. Altındağ Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Ayaz’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Tunuslu heyet, Ayaz tarafından gerçekleştirilen bir sunum ile Hamamönü bölgesinde yapılan restorasyon çalışmaları hakkında bilgilendirildi. İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. M. İlker Haktankaçmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette, Tunus heyeti Hamamönü’nü sokak sokak gezerek restorasyon sonrası bir turizm ve sanat merkezi haline gelen bölgeyi inceledi. Yakhlf ve beraberindeki heyet, gezinin ardından Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş ile birlikte Kamil Paşa Konağı’nda yemek yedi.

Reklam
Reklam

Altındağ ilçesinde yaşanan değişim, kentsel dönüşüm, restorasyon çalışmaları ve yerel yönetimler üzerine bilgi alan heyet, ilk kez geldikleri Hamamönü’ne duydukları hayranlığı sık sık dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: