Turaç, Koza TV’de program yapacak

Adanalı sanatçı, uydudan yayın yapan kanal aracılığıyla Toroslar’ı aşmaya çalışıyor

Adanalı sanatçı Ali Turaç, yerelden genele, genelden evrensele ulaşabilmek için zincirlerini kırmaya başladı. Uzun yıllardır ayakta kalmaya çalışan, binbir zorlukla sanatını icra etmeye devam eden Turaç, yerel yönetimlerin kendisine sahip çıkmamasından dolayı üzgün.

Gerek milli günler ve gerekse de festivallerde organizatörler aracılığıyla dışarıdan getirilen sanatçılara binlerce lira para sayan yerel yönetimler, kendi değerlerine duyarsız kalmaya devam ediyor.

Adana’nın tanıtımına katkı koyan, çektiği kliplerle Adana’nın en güzel cennet köşelerini Türkiye’ye tanıtan Ali Turaç’ın klipleri Ferman TV’de ve sanal ortamda yayınlanmaya devam ediyor. Sosyal ağırlığı olan görüntülere kliplerinde sıkça yer veren Ali Turaç, kangrenleşen ve çözüme kavuşturulmayan toplumsal sorunlara da eğiliyor.

Reklam
Reklam

Adanalı sanatçı Ali Turaç, etrafındaki duyarsızlık kuşatmasını kırma yolunda önemli bir adım attı. Uydudan yayın yapan Koza TV yetkilileri, Yetim Ali lakaplı Adanalı sanatçı Ali Turaç’a el uzattı. Turaç artık her gün 22.20’dan itibaren Koza TV’de program yapmaya başlayacak. Dilden Gönüle adlı programda şarkılarını seslendirecek, yerel sanatçılara da yer verecek olan Ali Turaç, Koza TV’nin uydudan yayın yapması nedeniyle daha geniş kitlelere seslenme imkanına kavuşmuş olacak.

Koza TV yetkilileri, çalışmalarını dikkatle izledikleri, gerek sesi ve yorumuyla gerekse de kliplerinde ele aldığı konularla her geçen gün daha çok tanınan Adanalı sanatçıya ekranlarda yer vermekten dolayı mutlu olduklarını, Ali Turaç’ın da bu programla yerelden kurtulup genele ulaşma yolunda önemli bir gelişme sağlayacağını, Adanalılar’ın da Ali Turaç’a sahip çıkacağına inandıklarını ifade ettiler.

‘Vay be’, ‘Hazal’, ‘Eğilmedim’, ‘Yalan olmaz’, ‘Hele yavrum’ ve ‘Sen de vur’ adlı 6 albümle büyük bir çıkış yakalayan Ali Turaç, ‘Aşklar yalan olmuş’, ‘Sen de vur’, ‘Eski dost’, ‘Hayat seni de harcar’, ‘Ben mi istedim’, ‘Yeter çektirme sevdiğim’, ‘Yalan olmaz’, ‘Hoşçakal’ adlı şarkıları geniş kitlelerce beğenilirken, sanatçının bir çok klibi de yine uydudan yayın yapan Ferman TV’de dönmeye devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: