Turaç’tan, Moral Ve Motivasyon Toplantısı

Okul Müdürleriyle bir araya gelen Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, projelere hem öğretmenlerden,...

Okul Müdürleriyle bir araya gelen Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, projelere hem öğretmenlerden, ailelerden, öğrencilerden ve basından destek beklediklerini söyledi.

Çamlıca Restarurant’ta okul müdürlerinin katıldığı Moral ve Motivasyon toplantısını önemsediğini ifade eden Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, “Göreve geldiğimiz günden bu güne önem verdiğimiz şeylerin başında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak, hep birlikte en iyiye ulaşmak oldu. Projelerimizin hayata geçirilmesinde ve başarıya kavuşmasında siz değerli okul ve kurum müdürlerimiz ile Değerli Basınımızın rolü çok büyüktür” dedi.

Reklam
Reklam

Besni İlçe Milli Eğitim olarak Projeleri önemsediklerini ve projelerin uygulanmasın yönünde büyük destek aldıklarını ifade eden Turaç, “Projelerimiz arasında yer alan, İlgili Aile Başarılı Çocuk Seminerleri, ‘Okul Evde Başlar’ Aileler Yarışıyor Bilgi Yarışması, BEDEP (Besni Değerler Eğitimi Projesi), Başarı Değerlendirme Sınavları, Velilere Yönelik Ev Ziyaretleri ile Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimimizin projelerinin hayata geçmesinde verilen destekler bizi başarıya taşımıştır. Bu vesileyle tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz tüm bu başarılarda ekip ruhunun, takım ruhunun yansımalarını görüyoruz. Biz takım ruhuyla, ekip ruhuyla çalışıyor sizlerin destekleriyle başarıyoruz. Takım ruhuyla hareket ettikçe başaramayacağımız hiçbir konu yoktur. Onun için bugüne kadar olan birlikteliğimizin bundan sonra da aynı ekip havası içerisinde davam ettirmeyi temenni ediyorum. Bugüne kadar eğitim öğretim için değişik projeleri hayata geçirdik. Bu projelerin hayata geçmesinde herkesin büyük desteği emeği oldu. Bizim işimiz sadece öğretim değil. Bizim asıl işimiz eğitim. Yarınlarımıza iyi yetişmiş, bedenen, ruhen, sağlıklı bireyler yetiştirmek. Herkes de bu amaç için başarılı çalışmalarda bulundu. Şimdi öğretim alanında da 3 temel sınav var. YGS ile başlıyoruz, sonra SBS, KPSS ile devam ediyoruz. YGS’yi geride bıraktık ve yüzakıyla çıktığımızı söylemek istiyorum. Geçen seneye göre kıyasladığımızda Besni’nin ivmesini devam ettirdiğini ve 8 puan ileriye gittiğimizi memnuniyetle ifade etmek istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

SBS ve LYS sınavlarının yaklaştığına dikkat çeken Turaç şunları söyledi:

“Havaların ısınması ile birlikte öğrencilerin konsantrasyonlarında da düşüşler yaşanmaktadır. Herkesten ricam öğrencilerimizin motivasyonlarını maksimum düzeyde tutmanızdır. Bunun için Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak “Ülkem için 1 Saat” adlı projeyi hayata geçirdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada projelerimizden desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminim. Bu proje sadece eğitim çalışanlarını veya öğrencilere yönelik değil. Projemiz ‘Ülkem için 1 Saat’ bu projeyle her okul, idareci, öğretmen, veli ile tüm öğrenciler bugüne kadar yaptıkları tüm çalışmalara ek olarak gerek OKS gerekse LYS finaline 1 ay gibi bir süre kala Ülkemiz için 1 saat daha fazla çalışmalarını, 1 saat daha fazla soru çözmelerini, 1 saat daha fazla kitap okumalarını, 1 saat daha fazla çocuklarıyla ilgilenmelerini, 1 saat TV’lerini kapatarak çocuklarınız ile daha çok ilgilenmenizi sizlerden rica ediyorum. Göreceğiz ki bu 1 saatler bize sınavlarımızda havalar tam ısınmadan çok fayda getirecektir."

Reklam
Reklam

Öğretmenlerin proje hakkında velileri, öğrencileri bilgilendirmelerini ve bu projeye dahil olmalarını önemsediklerini kaydeden Turaç, "Şayet projeye inanır ve savunucusu olursak, Mayıs ayını iyi değerlendirirsek, gençlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutarsak, sınava konsantre olmalarını sağlarsak LYS ve SBS’de sizlere yakışır, bizlere yakışır sonuçlarla çıkarız. Bu vesileyle İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından başarılı bulunan Besni’de Eğitim Destekle Büyür Projesine emeği geçenlere, ArGe ekibine, bugün bizlerle birlikte olan okul yöneticilerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: