Turbay'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Memur-Sen İl Divan Kurulu toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği...

Memur-Sen İl Divan Kurulu toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sendikalarının faaliyetleri hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgi veren Turbay, Türkiye’de şuanda Resmi Gazete’de yayınlanan bilgilere göre 57 bin 100 üyeleri olduğunu kaydetti. Toplu sözleşme yasasının çıkmasında çok ciddi katkılarda bulunduklarını aktaran Turbay, "Türkiye genelinde tüm vilayetlerde örgütlü bir sendikayız. Bu bağlamda bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda Sayın valilerimizle karşılıklı diyalog içerisinde hizmetlerimizi sürdürdük. Proje üretiyoruz, karşılıklı eğitimlerde birbirlerimize yardımcı oluyoruz. Çalışanlarımızın ve ülkemizin problemlerini gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda ülkemiz genelinde yaptığımız çalışmalar bunlar. Ayrıca dünyada 40 ülke ile ikili eğitim anlaşmalarımız var. Üç dilde İngilizce, Rusça ve Arapça olmak üzere uluslararası kuruluşlara ve sendikalara bültenlerimiz gidiyor. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Memurlara ilişkin bir takım hakların zahir olmaması, eşit işe eşit ücret prensibiyle memurların birazda olsa nefes almaları konusunda göstermiş oldukları gayretten dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Sonuçta bizde bir memuruz. Sağlamış oldukları haklardan dolayı bizde faydalanacağız. Mahalli idarelerde sağlanan azda olsa bu imkanın diğer bütün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memur arkadaşlarımıza da sağlanması ümidini taşıyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Bem-Bir Sen Genel Başkanı Turbay, Vali Balkanlıoğlu’na çini işlemeli porselen bir sürahi hediye etti. Öte yandan ziyarette, Afyonkarahisar Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Gürsan da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: