Turbeyler’den ‘destek’ Arayışında

Adanaspor’un önemli taraftar topluluklarından biri olarak öne çıkan Turbeyler, 5 Ocak Stadyumu’nun güney kale arkasının...

Adanaspor’un önemli taraftar topluluklarından biri olarak öne çıkan Turbeyler, 5 Ocak Stadyumu’nun güney kale arkasının üzerinin kapatılıp, fizibilite edilmesi noktasında AK Parti Seyhan İlçe başkanı Kasım Pamuk’tan destek istedi.

Uzun süredir sorunlarının çözümü konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren taraftarlar, Kasım Pamuk’a bu sorunun çözülmesi durumunda Adanaspor taraftarlarının gönlünde taht kuracağını ve yapılan işin parayla ölçülemeyecek kadar değerli olduğunu görüşünü iletti. Sorunun çözüme kavuşturulması noktasında gereken çaba ve desteği vereceklerinin altını çizen AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk da, “Biz istiyoruz ki stadımız Adanalının hak ettiği güzel bir stad olsun ve gayretlerimizde bu doğrultuda” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından taraftarlar, üzerinde Kasım Pamuk’un isminin yazılı olduğu formayı da kendisine hediye ederek, jest yaptı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, 5 Ocak Stadyumu’nun güney kale arkasının üzerinin kapatılması ve iyileştirme çalışmaları yapılmasına ilişkin teklifin, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’a da sunulduğu, Coş’un da sorunun aşılabilmesi adına gerekli çalışmaların yapılması yönünde talimat verdiği kaydedildi. Konunun, İl Spor Güvenlik Kurulu’nda da gündeme geldiği ifade edilirken, taraftarlar arasında ‘Arjantin Köşesi’ olarak bilinen 5 Ocak Stadı’ndaki güney kale arkası tribününün fizibilite çalışmalarının yapılması ve kapatılması konusu ilgili birimlere sevk edildiği hatırlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: