Turgay Bahadır: Hedefim Tekrardan Milli Olmak

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor'dan transfer ettiği Turgay Bahadır ile bugün 4 yıllık bir sözleşme imzaladı.İstanbul...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor'dan transfer ettiği Turgay Bahadır ile bugün 4 yıllık bir sözleşme imzaladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a, hedefleri büyük olduğu için geldiğini söyleyen Turgay Bahadır, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Bu takımın hedefleri her zaman olmuştur ve ben de büyük bir takıma geldim. Her sene üst sıraları zorlayan bir takım. İlk dörde girip UEFA Avrupa Ligi Kupası'na katılmak istiyorum, çünkü ben bu potansiyeli bu takımda görüyorum. Kulüp ve takımda çok kaliteli insanlar var, yönetici olsun hocamız olsun, herkes çok iyi niyetli ve bana da çok iyi davranıyorlar." dedi.

Reklam
Reklam

Genç oyuncu, transferinin iki ay önce tamamlanması gerektiğini ama bir türlü olmadığını şimdi ise İstanbul Büyükşehir Belediye Takımı'nda olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

BURSASPOR'UN BENDE AYRI BİR YERİ VAR

Bursaspor'un kendisinde çok ayrı bir yeri olduğunu belirten Turgay Bahadır, "Bursaspor ile şampiyonluk yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde oynadım ve A Milli Takım'a kadar da yükseldim. O yüzden Bursaspor benim için hep özel olacak. Transfer konusunda böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama Bursa halkını ve taraftarını asla unutmayacam. Ertuğrul Hocam'a da teşekkür ediyorum. Beni Bursa'ya getirip bana güvendi bu senede böyle karar verdik. Yeni takımımda çok başarılı olacağıma inanıyorum." diye konuştu.

Bursa'ya herhangi bir kırgınlığının olmadığına da değinen başarılı forvet Turgay, "Biran önce tekrardan milli takıma yükselmek istiyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: