Turgay Genç'ten Başkan Böcek'e Ziyaret

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ederek, yeni dönem çalışmalarında başarı diledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ederek, yeni dönem çalışmalarında başarı diledi. Döşemealtı Belediyesi Meclis üyeleriyle Başkan Böcek'i ziyaret eden Genç, Antalya'nın tecrübeli isimlerinden biri olan Böcek'in Konyaaltı'nda büyük projelere imza attığını, bu anlamda kendilerine örnek oluşturduğunu söyledi. Başkan Böcek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turgay Genç ve ekibine çalışmalarında başarı diledi. Böcek, Genç'e her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. Genç, ziyaret anısına Böcek'e bölgeye has tezgahlarda dokunan Döşemealtı halısı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: