Turgut Doğan transferinde pürüz çıktı

Bursaspor yöneticileriyle İstanbul'da görüşerek anlaşan Turgut Doğan Şahin konusunda Ankaragücü yönetiminin bonservis bedeli konusunda yeşil...

Bursaspor yöneticileriyle İstanbul'da görüşerek anlaşan Turgut Doğan Şahin konusunda Ankaragücü yönetiminin bonservis bedeli konusunda yeşil - beyazlı yönetimle anlaşamadığı öğrenildi.
Önceki gün İstanbul'da Başkan İbrahim Yazıcı ile görüşürek 4,5 yıllık anlaşma imzalayan Turgut Doğan'ın Bursa'ya transferi zora girdi. Galatasaray'ın transferinden vazgeçtiği Tugut Doğan için Ankaragücü yönetiminin, 1 milyon 750 bin liralık bonservis bedelinde artış yaptığı belirtildi. Bunun üzerine 24 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinin şimdilik tıkandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

TARAFTARLARDAN ANKARAGÜCÜ'NE DESTEK
Bu arada, Bursaspor taraftarları, bu sezon zor günler yaşayan Ankaragücü takımına sahip çıktı. Yeşil - beyazlı taraftarlar, kendilerine ait internet sitelerinden yaptıkları açıklamalarda, Ankaragücü'nün kardeş takım olduğuna dikkat çektiler. Kardeş kulübün zor dönemden geçtiğini belirten taraftarlar, bu takımdan oyuncu alınmasına karşı çıktılar.
Taraftarlar, şu açıklamaya yer verdi: "Biz temellerini güçlükle attığımız bu kardeşliğin bir futbolcu yüzünden bozulmasını istemiyoruz. Galatasaray Kulübü bile bu futbolcunun transferinden vazgeçti. Kulübümüzün Turgut ile ilgilenmesine karşı çıkıyoruz. Bu transferin Bursaspor'a faydası olmayacağını söylüyoruz. Yönetimimiz bir an önce bu futbolcunun transferinden vazgeçmelidir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz