Turgut Özal Parkın Da Sona Doğru

Şanlıurfa'nın Ulubatlı Mahallesinde 44 dönümlük alan üzerine yapımı devam eden Turgut Özal Parkı çalışmaları bitme...

Şanlıurfa'nın Ulubatlı Mahallesinde 44 dönümlük alan üzerine yapımı devam eden Turgut Özal Parkı çalışmaları bitme aşamasına geldi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Turgut Özal Parkının Şanlıurfa'daki en prestijli parklardan biri olacağını söyledi.

"Ben göreve geldiğim günden beri zaten şunu diyordum, imar planında ne kadar yeşil alan varsa inşallah onları bitireceğiz. Ve bu senenin sonunda imar alanında yeşil olarak görülen bütün parklar Allahın izniyle bitmiş olacak" diyen Fakıbaba " Tabi bu bir takım oyunu. Yani başta başkan yardımcım, müdür arkadaşlarım ihaleye verdiğimiz firmada çalışan arkadaşlar, firma sahipleri onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Hakikaten çok güzel bir Urfa ortaya çıkıyor. Mesela Turgut Özal Parkı bittiğindi mükemmel bir park olacak. Öte yandan Haleplibahçe Parkı çalışmamız sürüyor. Tahmin ediyorum ki Turgut Özal Parkını bir aya kadar açmış olacağız. Gerçekten bu park örnek bir park. Mükemmel bir park. Açılışını da bütün Urfalı hemşerilerimle beraber yapacağız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Belediyesi tarafından 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın adına yapılan parkın içerisinde engelli çocuk oyun alanından 820 metre koşu parkuruna su gösterileri, şelale, kaskatlı havuz, amfi tiyatro alanı, yarasa çadırları, pergole, kemerli gölgelikler, engeliler için akülü araç pisti, kay kay pisti, spor kompleksi, fitnes alanı ve çocuk oyun alanları gibi daha bir birinden güzel mekanlar olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: