Turgut Özal Üniversitesi'ne Öğrenci Akını

Turgut Özal Üniversitesi’nin Ankara’daki üç kampusu, tercih telaşındaki adayların akınına uğruyor. Tanıtım günlerine büyük ilgi...

Turgut Özal Üniversitesi’nin Ankara’daki üç kampusu, tercih telaşındaki adayların akınına uğruyor. Tanıtım günlerine büyük ilgi gösteren adaylar, üniversiteyle ilgili merak ettikleri her şeyi bizzat öğretim üyelerine soruyor.
Başkent Ankara’nın en önemli vakıf üniversitelerinden biri olan ve merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın adını taşıyan üniversite şu sıralar adeta, üniversite adaylarının akınına uğruyor. Üniversite tercih ve tanıtım günlerinin başladığı 8 Temmuz’dan bu yana üniversitenin Ankara’daki üç yerleşkesinde büyük heyecan coşku yaşanırken, adaylar Turgut Özal Üniversitesi’nin akademik ve sosyal olanakları, akademisyenler ve öğrenciler tarafından aday öğrencilerle paylaşılıyor.

Reklam
Reklam

Turgut Özal Üniversitesi’nin Etlik Merkez Kampusu’nda; tüm fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarına ait tanıtım stantları bulunurken, Gimat Kampusu’nda Tıp Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ile Hemşirelik Yüksekokulu stantları, Ostim Kampusu’nda ise Sağlık Yüksekokulu, Ankara Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulları’na ait standları yeralıyor.

Turgut Özal Üniversitesi’ne bağlı yerleşkeleri ziyaret eden öğrenci ve velileri programlar ve sağlanan imkanlar hakkında her türlü bilgiyi öğretim üyeleriyle yüz yüze görüşerek öğrenebiliyor. Aday öğrencilere; tercih edilen programlarla ilgili mezuniyet sonrası iş ve kariyer imkânları hakkında da bilgiler veriliyor. Üniversite adayları, Turgut Özal Üniversitesi’nin seçkin akademisyenlerince yapılan sunumlar ve düzenlenen kampus turlarıyla da üniversite atmosferini sorulabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: