Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Doğudan Gelen Öğrencileri Misafir Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın girişimleri ile başlatılan “İnadına Barış, İnadına Kardeşlik” projesi kapsamında...

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın girişimleri ile başlatılan “İnadına Barış, İnadına Kardeşlik” projesi kapsamında Diyarbakır, Muş ve Şırnak’tan geçtiğimiz gün Turgutlu'ya gelen yaklaşık kırk öğrenci, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan tarafından karşılandı.

Öğrenciler Orka Üzüm İşletmesi, Irlamaz Spor Vadisi ve Turgutlu’nun birçok yerini gezdi.Turgutlu Belediye Başkanı Orhan, öğrencileri Turgutlu’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, kendilerine Turgutlu ile ilgili bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Misafir öğrenciler, gezinin ardından Orta Park’ta yemek yedi. Manisa’yı ve Turgutlu'yu çok beğendiklerini belirterek, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz